Nieuwe rail voor Beiler skaters

Beilen - Vorig jaar hebben de Beiler skaters een mooie prijs gewonnen toen ze meededen aan het jongerenproject ‘Up to you’, een gezamenlijk project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe. Hun deelname heeft ze een nieuwe skaterail opgeleverd voor de skatebaan.

Melvin Kwint van de Beiler skaters had een leuk en origineel filmpje gemaakt over de skatebaan, die gehuisvest is naast de Drenthehal. Er was behoefte aan uitbreiding van de baan met een leuk attribuut, zodat er nog meer variatie komt in het steppen en skaten. De skaters hebben een rail uitgezocht en de gemeente heeft deze een aantal weken geleden geplaatst.

Startsein

Melvin Kwint heeft maandag de nieuwe rail officieel in gebruik genomen. Wethouder Erjen Derks van de gemeente Midden-Drenthe en Janny Buiter, bestuurslid van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe en Up2you, spraken lovende woorden voor Melvin en de Beiler skaters en steppers. Inmiddels maken de jongeren met veel plezier gebruik van de nieuwe rail.