Muziekfeest Drenthe Pop begint met verloting

Westerbork - In 2020 wordt '75 jaar Vrijheid' groots gevierd in Westerbork. In de aanloop naar dit feest wordt dit jaar een verloting gehouden. De start hiervan is op 20 april en de VKW-jeugd verkoopt dan de loten huis-aan-huis.

Op 17 mei is de trekking 's avonds vanaf 21.00 uur in de grote feesttent van Drenthe Pop op het Evenemententerrein. De band Aosem zal tussen de drie trekkingen het programma opvullen met hun Drentstalige liedjes. De toegang is gratis.

KaramBAM

Op zaterdag 18 mei is het de beurt aan Drenthepop in de tent met twee podia. Nieuw is het tweede podium Rembrandtsplein Live, met optredens van Lytse Hille, Ben Valkenburg en Marco Schuitmaker, bekend in de Nederlandse muziekwereld. Op het grote podium speelt de topband KaramBAM met een oneindig repertoire. Tickets à € 10,00 zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij o.a. Jumbo Vinke in Westerbork en online via www.drenthepop.nl.

De avond begint om 20.00 uur.

Ook in 2020 zullen beide organisaties bij de viering van '75 jaar Vrijheid' samenwerken en hun programma's op elkaar afstemmen.