Het is 'De Teydt' voor Restaurant ZIN

Witteveen - Sinds 2016 is De Bruijn Beheer B.V. actief op vakantiepark Landal Orveltermarke, waar het verantwoordelijk is voor de volledige horeca exploitatie en de daarbij behorende Pitch&Putt Golfbaan. Jaarlijks brengen ruim 50.000 bezoekers een bezoek aan dit mooie vakantiepark. Na drie jaar is het 'De Teydt' voor een make over: Restaurant ZIN is geboren.

Het concept ZIN is één van de vele horecaconcepten, die vallen onder Concept Bedenkers, die door De Bruijn Beheer B.V. ontwikkeld zijn.

Dit culinaire concept wordt deze maand op drie locaties in Nederland uitgerold, zo ook op vakantiepark Landal Orveltermarke. De menukaarten zijn nog warm van het drukken en de signing wordt volledig vernieuwd met het nieuwe logo van restaurant ZIN. Naast dat de bezoekers van harte welkom zijn in Restaurant ZIN om te genieten van de nieuwe menukaart is ook een speciale Foodstore ontwikkeld voor de snelle hap.

Een combinatie maken van actief bezig zijn en culinair genieten? Speel dan een rondje Pitch&Putt golf of voetgolf en sluit af op het zonovergoten terras. Het personeel heeft er ZIN in en staat graag voor de bezoekers klaar.