Is B&B in Tiendeveen de beste van Nederland?

Tiendeveen - Welke B&B wordt verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2019? Drie accommodaties in Drenthe, Friesland en Noord-Brabant komen in aanmerking voor deze prestigieuze titel. De genomineerde B&B’s zijn: 'Veerkant en Vruistuk' in Tiendeveen, 'Buitengoed Op de Knolle' in Fochteloo en 'De Tinnen Kamer' in Vught.

De drie accommodaties behaalden een topscore in de 5 Tulpen categorie, de hoogste klasse binnen het classificatiesysteem voor B&B’s. Voor de verkiezing is er ook gekeken naar de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl. De winnaar wordt op woensdag 8 mei bekend gemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

‘De genomineerde B&B’s bieden alle drie een unieke B&B-beleving, waarbij de eigenaren kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan’, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. ‘De genomineerde eigenaren halen alles uit de kast om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Dit is duidelijk terug te zien in de aanwezige voorzieningen en faciliteiten, wat zich uit in hoge gastenbeoordelingen. Voor alle genomineerde B&B’s geldt dat de gasten razend enthousiast zijn over de luxe gastenverblijven én de uitmuntende dienstverlening.’