Woonservice zorgt voor gezellige en nuttige tuinmiddag

Beilen - Woonservice hield vrijdagmiddag het allereerste Woonservice tuinfestival en dat gebeurde in Beilen. In De Vonderkampen vonden allerlei tuinworkshops plaats en werkten medewerkers van Woonservice samen met bewoners in de tuin. Met het tuinfestival wil Woonservice een bijdrage leveren aan wijken waar het prettig wonen is.

Ellen Stevens-van Schaik, manager Klant & Markt bij Woonservice: 'Je thuis voelen gaat verder dan de woning. Het gaat er ook om hoe je buurt er uit ziet en het contact dat je met je buren of buurtgenoten hebt. Met dit tuinfestival willen we een bijdrage leveren aan fijn wonen. Wat ons betreft was het festival een groot succes. Ruim 30 huishoudens waren aanwezig, er is volop meegedaan aan de workshops en we hebben een aantal mensen een handje kunnen helpen in de tuin. Bovenal was het erg gezellig en ontstond er leuk contact tussen de buurtgenoten.'

Workshop

Tijdens het tuinfestival waren er verschillende activiteiten, waaronder een workshop bloembak maken met de vakmannen van Woonservice. Inclusief plantjes en voorzien van het huisnummer. Verder gaf Gert de Tuinman onder grote belangstelling van de bewoners tuintips. Speciaal voor de kinderen in de wijk kwam Dierenweide ’t Stroomdal naar De Vonderkampen met een aantal dieren, waaronder 'paaskuikens' en ezels.