inschrijving voor Koningsloop is weer mogelijk

Beilen - De verjaardag van de koning wordt in Beilen traditioneel gevierd met de Koningsloop. In de avond van 27 april wordt het vierde onderdeel van het Rabocup Loopcircuit gehouden. Zoals gebruikelijk bij de wedstrijden van het loopcircuit zijn er ook afstanden voor de ‘kleine’ lopers.

De avond wordt afgetrapt door de jeugd, om 18:15 uur klinkt het startschot voor de 800 meter (4 t/m 7 jaar). Om 18:25 uur start de 1350 meter met twee categorieën (8 t/m 10 jaar en 11 jaar en ouder) en de 2700 meter (middelbare school scholieren t/m 17 jaar).

De avond wordt afgesloten met de wedstrijdloop over 5 en 10 kilometer. Bij deze wedstrijden kunnen punten worden verzameld voor het klassement voor het loopcircuit, ook wordt er gestreden om de dagprijzen. Voor zowel de wedstrijdlopers als de recreatieve loper is het parcours uitermate geschikt om een snelle tijd en mogelijk een persoonlijk record te lopen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met woensdag 24 april via www.inschrijven.nl. Op de wedstrijddag zelf is inschrijven mogelijk vanaf 17:00 uur tot een half uur voor de start van ieder onderdeel. De jeugdloop is gratis. Inschrijving vindt plaats in de kantine van korfbalvereniging Vitesse, Eursingerweg 5, Beilen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.loopgoepbeilen.nl en www.rabocupassennoorddrenthe.nl