Voor je tuinhout ga je naar Hout in de Tuin

Beilen - Bij Hout in de Tuin kunnen ze goed merken dat de lente is aangebroken. Klanten rijden af en aan om hout uit te zoeken bij het bedrijf van Olaf Kroon aan de Ossebroeken 13.

Die aanloop is niet zo vreemd als je ziet wat er allemaal ligt aan tuinhout. Veel Douglas-hout, maar ook het bekende geïmpregneerde hout. In alle soorten en maten en indien nodig kun je het op maat laten zagen in de werkplaats.

Bij A28

Olaf begon zestien jaar geleden op Smalbroek met ‘t Smalbroekerhout, maar die locatie werd te klein: ‘Ik kon geen kant meer op en deze plek op de Ossebroeken was prima. Veel ruimte en ook goed zichtbaar vanaf de A28. We hebben hetzelfde aanbod als destijds in Smalbroek, alleen nog meer. We hebben ook dakbedekking, zoals polycarbonaatplaten, maar ook betonpoeren, beitsen en bevestigingsmaterialen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als je wat in of voor de tuin wilt bouwen.’

Schutting

Van schutting en blokhut tot carport en veranda’s. Teveel om op te noemen en op de website kun je precies zien wat er zoal in het assortiment zit. Rondkijken is ook prima en gezien het aanbod en de prijzen is de kans niet groot dat je er met lege handen weggaat.

Mocht de lading te groot zijn: ‘We bezorgen gratis tot pakweg 10 km en er staan twee aanhangers die je gratis mag lenen.’

www.houtindetuin.nl