Overstappen naar Regiobank met een bloemstuk

Westerbork - In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio en zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom heeft RegioBank een lokale actie.

Een actie waarvoor Vrieling Westerbork een samenwerking met Anders Bloemstyling heeft. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen vóór 28 juni, krijgen een cadeaubon van Anders Bloemstyling t.w.v. € 25. Hiermee hoopt Vrieling Westerbork nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen. Lenie Lomulder, van Anders Bloemstyling, maakt voor elke nieuwe klant iets bijzonders. Bij Vrieling Westerbork heeft Lenie enkele creaties tentoongesteld.

Online

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ‘Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt,’ aldus Erik Visscher, mede-eigenaar van Vrieling Westerbork.

Bij RegioBank kunt u terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Overstappen zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Vrieling Westerbork met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Zij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren zelfs het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. (Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018).

Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS.

www.regiobank.nl