Kunst- en Cultuur4daagse zoekt nieuwe deelnemers atelier route 2019

Smilde - Jaarlijks wordt door de Stichting Kunst- en Cultuur4daagse Midden-Drenthe (KC4d) een atelier route gehouden in de gemeente Midden-Drenthe. Deelnemende professionele kunstenaars uit deze gemeente geven dan een kijkje in hun ateliers en tonen hun nieuwste werken op het gebied van schilderkunst, beeldhouwen, keramiek, installaties, fotografie etcetera. Deelnemers kunnen zich opgeven.

Dit jaar is de atelier route op 2/3 november en 9/10 november.

Daarnaast organiseert de KC4d incidenteel ook nog andere kunstactiviteiten zoals exposities, lezingen en workshops etcetera.

Deelname is mogelijk voor kunstenaars die in de gemeente Midden-Drenthe wonen, kunstenaars buiten de gemeente Midden-Drenthe die aansluiten bij een van de bestaande ateliers en kunstenaars die gebruik maken van een pand of andere gelegenheid in de deze gemeente. Aan deelname aan de atelier route zijn kosten verbonden.

Voor nadere informatie over de KC4d zie website www.kunstcultuur4daagse.nl

Voor opgave deelname als kunstenaar aan de atelierroute of nadere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met secretaris J.P. van de Water: 06 21 98 9002.