Iets nieuws leren kan op de avondschool

Beilen – De avondschool in Midden-Drenthe is er voor inwoners die iets nieuws willen leren, zonder druk en stress verder willen komen, praktisch willen leren en in hun eigen tempo. De avondschool is elke dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur in de Karspelhof, Hofstraat 19 in Beilen.

Op de avondschool bepaalt de deelnemer zelf wat hij/zij wil gaan doen en dat is zeer gevarieerd. Voorbeelden zijn het halen van een VCA-diploma, de autotheorie, het volgen van een basiscursus computeren, EHBO en het handiger worden met taal, rekenen of geldzaken. Er is dus veel mogelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan de avondschool, behalve de examens. Voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Meer weten? Ook dat kan, stuur dan een mail naar: avondschoolbeilen@gmail.com

De organisatie is daarnaast op zoek naar vrijwilligers voor de avondschool. Wie belangstelling heeft kan langs komen of een mail sturen. De vrijwilliger helpt anderen met leren, zoals het schrijven van emails, een bijsluiter lezen, het voeren van een sollicitatiegesprek of iemand voorbereiden op een examen.