Koningsfestival inclusief vrijmarkt in centrum

Beilen - Het Koningsfestival in Beilen belooft weer twee gezellige dagen te worden met op vrijdag 26 april vanaf 20.30 uur de Koningsnacht met De Wethouders en DJ Timmie in de feesttent achter het gemeentehuis.

Op Koningsdag 27 april zijn er nog een optreden van Old Ni-js, de wielerronde, kinderactiviteiten en natuurlijk de traditionele vrijmarkt in het centrum. Bij alles geldt: gratis entree.

Vrijmarkt

Vanaf 8.00 uur mag je je kleed uitrollen en je spullen uitstallen. Op het kaartje is te zien in welke straten de vrijmarkt plaatsvindt en waar je een plekje kunt zoeken. Het begint bij de Kampstraat (zijde bibliotheek) en vanaf de Markt tot aan Expert en vanaf de Action tot aan het Luifeltje. Het begin en einde worden op Koningsdag met hekken aangegeven.

Tip: ga niet met je spullen voor een winkeldeur zitten, want de winkels kunnen open gaan die dag. Uiterlijk om 15:00 uur sluit de verkoop en kun je meedoen met de kinderactiviteiten en genieten van de muziek bij de feesttent. Meer info op de facebookpagina.