Paasontbijt aan huis geslaagd

Regio - Op eerste paasdag zijn er 250 paasontbijtjes bezorgd voor het goede doel. De opbrengst, ruim 1700 euro gaat naar Frans Gerding uit Hoogersmilde en Jannes Jonker uit Diever die namens team riding4nick weer meedoen aan duchenne heroes.

‘Uit alle reacties die wij hebben mogen ontvangen maken wij op dat onze missie is geslaagd’, vertelt Gerding. ‘Wij hebben enorm genoten van alle leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen en zijn al weer bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Verder willen wij iedereen die onze heeft gesteund hartelijk bedanken. We hopen volgend jaar weer een ontbijt te mogen bezorgen. Deze actie is mede een succes geworden door de steun van Coop Slager Diever, Coop Meintjes Hoogersmilde, Eethuis 't Keernpunt Diever, Dorpsrestaurant De Lang in Diever, Cafe Brinkzicht te Diever, Slagerij Hoogeveen Hoogersmilde, Smilande te Smilde, Drogisterij Koopman te Vledder, Kaasbus Karel Vaartjes Kallenkote, 't Hof van Dwingeloo, Albert Hein Dwingeloo en Stad en Esch te Diever.'

Team riding4Nick bestaat uit acht fietsers. Zij doen mee aan duchenne heroes om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne, een aangeboren en erfelijke vormn van spierdystrofie. De 14-jarige zoon van vrienden van de fietsers, Nick Kuus, lijdt aan deze ziekte.