Klimaat staat centraal op bijeenkomst van GroenLinks

Beilen - De afdelingen Hoogeveen en Midden-Drenthe van GroenLinks houden gezamenlijk op maandag 13 mei een informatie- en discussieavond met als thema 'De betaalbaarheid van klimaatmaatregelen'. Deze bijeenkomst is in het kader van de campagne voor de Europese verkiezingen op 23 mei.

Vroeg of laat krijgt iedereen met klimaatmaatregelen te maken. En wat als je een klein inkomen hebt? Hoe gaat dat dan? Benieuwd naar wat GroenLinks daarvan vindt?

De presentatie van 'De betaalbaarheid van klimaatmaatregelen' is in handen van Tom van der Lee, tweede kamerlid GroenLinks. Bezoekers kunnen met hem in dialoog. Tom van der Lee is woordvoerder voor klimaat, energie en economische zaken.

Na de pauze zijn een aantal maatschappelijke organisaties, betrokken bij klimaatmaatregelen, uitgenodigd om “op de zeepkist” te reageren op de stelling 'Klimaatmaatregelen? Dram niet zo, we hebben tijd zat!'

Het publiek wordt uitgedaagd met hen het gesprek aan te gaan en ook zelf de zeepkist op te gaan.

De bijeenkomst op 13 mei is in het raadhuis in Hoogeveen. Om 19.30 uur is de inloop, om 20.00 uur begint het programma. De toegang is vrij.