Tegels en Sanitair Beilen: van ontwerp tot realisatie

Beilen - Sinds kort heeft Tegels en Sanitair Beilen de deuren geopend aan De Markt op Brink 2A. De zaak biedt alles op het gebied van sanitair en tegels en de grote kracht zit hem in een grote productkennis, creativiteit en vakkennis. Je kunt rekenen op klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en de winkel biedt een totaalpakket: van ontwerp tot realisatie.

De installatie kan desgewenst verzorgd worden en wordt in eigen beheer en door ervaren installateurs gedaan.

Advies

Voor een deskundig advies over tegels en sanitair, maar ook voor een ontwerp van uw badkamer kunt u bij Tegels en Sanitair Beilen terecht. Dit gebeurt onder andere door het maken van een 3d tekening. Bij het geven van advies hoort ook een bezoek aan huis. Dat kan desgewenst ook in de avonduren.

Alle maten

Het huidige assortiment aan vloer-, wand-, mozaïek- en keukentegels in de zaak wordt de komende weken verder uitgebreid en regelmatig vernieuwd. De maten lopen tot 90 bij 90 cm, maar op aanvraag zijn alle maten mogelijk.

Naast tegels zijn in de showroom ook sanitairzaken als badmeubels en radiatoren te bewonderen en op het gebied van duurzaamheid staat er prominent een voorbeeld van een warmtepomp en een laagtemperatuur radiator.

Facebookactie

Momenteel loopt er tot en met vrijdag speciale Facebookactie met als prijs een OneFlow-wateronthardingssysteem incl. montage t.w.v. €625,-.

www.tegelsensanitairbeilen.nl