'Het Franse gevoel op het Drentse platteland'

Koekange - De Drentsche Brocante Fair bij de Dorpstraat 68 in Koekange wordt alweer voor de 8e keer gehouden. Dat het een succes is, blijkt uit de vele mensen die jaar op jaar terugkomen. Op zaterdag 1 juni zal een grote groep enthousiaste brocanteurs weer een prachtige sortering brocante tonen.

Landelijk, romantisch, robuust of industrieel, voor elke smaak is er wel iets te vinden op de fair. Gezellig rondstruinen langs de vele kramen, ieder met een geheel eigen stijl. De gemoedelijkheid en de plattelandsrust zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen je verzameling kan uitbreiden of je kan laten inspireren door het vakkundig geëtaleerde aanbod.

Zalm

Ondertussen kan je genieten van een lekker drankje met daarbij ambachtelijk gemaakte Franse proeverijen die met veel zorg zijn gemaakt én bijzonder smaakvol zijn. Daarnaast is er ook een zalmroker waar je ter plekke een heerlijk broodje warme zalm kan eten of een stuk kunt afhalen om mee te nemen naar huis.

De fair is makkelijk te bereiken en daarnaast is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Honden zijn aangelijnd welkom. Het fair is van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie kun je vinden op www.dewinkelkoekange.nl of via Facebook.