Kunstklas CS Vincent van Gogh treedt voor het voetlicht

Beilen - Het was een spannende dag voor leerlingen van de kunstklas van CS Vincent van Gogh uit Beilen. Na een jaar oefenen gaven zij op donderdag 23 mei een optreden in het theater van Garage TDI in Assen voor familie, klasgenoten en docenten.

De leerlingen hadden samen met hun docenten van school en garage TDI een eigen bewerking van High School Musical gemaakt.

Centraal stonden drie talentklassen de sportklas, de scienceklas en de kunstklas, net als op de locatie in Beilen. In de voorstelling was er in eerste instantie rivaliteit tussen de klassen, maar uiteindelijk kwam iedereen tot de conclusie dat je maar beter kunt samenwerken. Het middelbare schoolleven kwam tijdens de voorstelling goed naar voren met gezelligheid in de pauze, leerlingen met elk een eigen karakter, lekker achter je mobiel, vleugje romantiek en samen sta je sterk.
De voorstelling liet een flitsende afwisseling zien tussen toneelspel, zang, dans en appjes via het beeldscherm. Na afloop was er een daverend applaus voor de leerlingen.