Beilen toont karakter bij seizoensafsluiting

Beilen - De laatste wedstrijd thuis tegen Rolder Boys stond er voor de Sport2000/Combisportmannen niets meer op het spel. Rolder Boys deed nog mee om een plek in de promotie-nacompetitie. De gasten namen in de eerste helft een voorsprong, maar in de tweede helft toonde Beilen karakter: 1-1.

Consequentie was dat Rolde door dit gelijke spel naast de nacompetitie greep.

Jaargang 2018-2019 gaat niet de boeken in als het meest opwindende seizoen ooit van vv Beilen. De verleiding is groot om alles te vergelijken met vorig seizoen. Maar dat seizoen was uniek met 11 zeges op een rij en een spectaculaire nacompetitie waarin promotie naar de 1e klasse op het nippertje werd gemist.

Wisselvalligheid is het stempel op het voetbaljaar dat achter de Beilenaren ligt. Zondagmiddag werd afscheid genomen van een prima generatie die de club altijd goed vertegenwoordigde. Beilen gaat nu bouwen aan nieuwe successen met jonge aanwas.

Rolde nam in de eerste helft zondag een 1-0 voorsprong door Danny Hingstman. In de tweede helft liet Beilen zien absoluut niet te willen verliezen. Bertus Wolters schoot Beilen naast Rolder Boys.