TriNed 20 jaar!

Aangeboden door: TriNed

Dit jaar bestaat TriNed 20 jaar en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Zonder het vertrouwen van onze klanten was dit natuurlijk nooit gelukt. Dit heeft ook geresulteerd in mooie succesvolle projecten o.a. in de regio Drenthe in Midden Drenthe, Hoogeveen, Coevorden en De Wolden!

Dit 20 jarig bestaan vieren wij op 8 juni groots in de Efteling. Samen met partners, leveranciers, collega’s, familie, vrienden en klanten maken we er een onvergetelijke dag van.

In 1999 is TriNed opgericht door Paul van Wanrooij. Hij begon tijdens zijn studie op de zolderkamer bij zijn ouders thuis in Sint-Oedenrode. Hier werden de eerste websites gemaakt en ADSL-lijntjes verkocht. In 2003 werd de zolderkamer verruild en opende hij zijn eerste kantoor boven de winkel van zijn oom in het centrum van Sint-Oedenrode. Hier was voldoende ruimte om klanten op een professionele manier te ontvangen en was er plek voor het eerste personeelslid. 

Om verder te kunnen groeien hebben we in 2007 onze intrek genomen aan de kantoorlocatie op het bedrijventerrein in Sint-Oedenrode. Vanuit hier zijn we in 2009 gestart met het leveren van glasvezeldiensten, toen nog op het Glashart glasvezelnetwerk in de regio. TriNed gelooft sterk in de kwaliteit van glasvezel en daarom is ervoor gekozen om sinds 2009 de diensten internet, televisie en telefonie enkel nog via glasvezel aan te bieden. In dit kantoorpand werd de stabiele basis voor TriNed gelegd. 

Door de succesvolle aanpak werd na 12 jaar deze locatie te klein en werd het tijd voor een volgende stap om verder te kunnen doorgroeien. Deze mogelijkheid vonden we in het huidige kantoorpand van TriNed. Hier zijn we eind 2017 ingetrokken en werken we iedere dag hard en met veel plezier aan een prachtig bedrijf. 

Met ons gehele team hebben we TriNed de afgelopen jaren op een hoger niveau weten te brengen. Op dit moment installeren wij dagelijks 60 tot 70 nieuwe glasvezelklanten. Dit kan alleen door een optimale samenwerking tussen alle schakels binnen het bedrijf, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Paul: “Ik ben er trots op dat ik deze organisatie samen met mijn managementteam mag aansturen.” 

Wij geloven in de kwaliteit en snelheid van glasvezel en daarom leveren wij ook iedereen gewoon minimaal 500Mbps internet met een optimale keuze aan aanvullende televisie- en telefoniediensten. 

De komende jaren gaan we door met het aansluiten van nieuwe klanten op de glasvezelnetwerken van onze partners door heel Nederland.

Wij zijn “Gewoon TriNed”