Culturele fakkelestafette van start in Elp

Elp - In het dorpshuis van Elp start op 5 juli de eerste expositie van het project de Culturele Fakkelestafette. De expositie is gemaakt door en voor inwoners van Elp.

In het kader vande start is De Fakkel in ontvangst genomen door Stichting Activiteiten Elp-Zuidveld. De fakkel gaat symbolisch de estafette volgen van en naar de verschillende dorpen. Deze expositie is onderdeel van het project de Culturele Fakkelestafette. Dit project biedt dorpen de mogelijkheid om een expositie of voorstelling te maken met een eigen verhaal. Op basis van de verschillende talenten, ideeën en plannen van de deelnemers wordt de inhoud bepaald. Dit project wordt mogelijk gemaakt door Welzijnswerk Midden-Drenthe, Dorpenoverleg Midden-Drenthe en Dorpshuizenoverleg in het kader van het culturele jaar.

Naast deze expositie vinden er nog zeven exposities en acht voorstellingen plaats, verspreid over de periode juni 2019 tot augustus 2020. Het overzicht van alle fakkeldorpen is te vinden op www.welzijnswerkmd.nl/culturele-fakkelestafette.