Stroomruiters presteren uitstekend in de regio

Beilen - Stroomruiter Anne van den Eerenbeemt heeft de SGW in Vinkega gewonnen in de klasse L. Met 218 punten in de dressuur, foutloos in het springen en foutloos in de cross gaf Hot Summer niets weg op de nummer 2.

Nienke Timmer reed met haar pony dressuur in Annen, zij behaalde in de klasse M2 twee maal 191.5 punten, goed voor tweemaal de winst. Alisa de Wilde reed met Frodo op een concours in Helden (Limburg), zij was met haar paard afgereisd naar de vorige eigenaar. Zij liet zien dat Frodo het goed doet in Drenthe en werd tweede met 207 punten in de klasse M2. Anouk Doornbos reed met Ivola woensdag in Noord-Sleen en won twee keer (183,5/194,5). Glenn Geerts blijft met zijn paard Grand Advance winnen. Afgelopen weekend behaalde hij in Nieuwleusen na een foutloos parcours en 76.5 punten voor de stijl de eerste prijs.

Annerieke en Rosanne Zinger reden zondag op het CSI Twente in Geesteren. Rosanne kwam met haar pony Miss Alinda uit in de klasse L-C en werden knap tweede. Annerieke reed met haar pony Chanel in de klasse M-DE en ontvingen de vijfde prijs.