Walk&Talk-bijeenkomsten voor werkzoekenden

Beilen - Wie op zoek is naar werk, van baan wil veranderen of op zoek is naar inspiratie voor het vervolg van zijn loopbaan, is 24 juni welkom bij Walk&Talk in Bibliotheek Beilen.

Hier kan men praten met andere werkzoekenden, het netwerk uitbreiden en vragen stellen aan elkaar en aan de (gast)sprekers. De Walk&Talk-bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.

Thema

Het thema van de bijeenkomst op maandag 24 juni is Vrijwilligerswerk. Te gast is Ruth Kleinhuis van het Servicepunt Vrijwilligers. Zij zal vertellen over de mogelijkheden en meerwaarde van vrijwilligerswerk voor werkzoekenden.

De bijeenkomst vindt elke vierde maandag van de maand plaats, met uitzondering van de maanden juli en augustus, van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Beilen, Kampstraat 2. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Vooraf aanmelden via info@bibliotheekbeilen.nl is handig, maar niet verplicht.