Thema-avond 'Van alle (woon)markten thuis' met notaris Ed Engelen

Beilen - Groenhout Makelaars Midden-Drenthe en SNS Beilen slaan hun handen ineen en houden gezamenlijk thema-avonden over relevante woonvragen voor iedere levensfase. Dit vindt elke keer plaats in hun gezamenlijke kantoor, Brink 4 in Beilen, waarbij de toegang gratis is. Notaris Ed Engelen, van Notariaat Engelen, bijt donderdag 4 juli om 19.30 uur het spits af van deze reeks thema-avonden.

Het thema is: Van alle (woon)markten thuis! Er wordt die avond uitgebreid stil gestaan bij onderwerpen als levenstestament, kleiner gaan wonen, hypothecaire financiering op latere leeftijd en schenken. Interessante en relevante woononderwerpen, voor met name de 55 plusser.

Aan het einde van de avond wordt de mogelijkheid geboden om vragen te stellen. Iedereen is welkom, maar het is wenselijk zich van tevoren op te geven omdat de ruimte beperkt is. Vol is dus vol.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Groenhout Makelaars Midden-Drenthe of bij de SNS Bank. Dat kan door te mailen naar de makelaar: midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl of bel 0593-232121, óf via de bank door te mailen naar snsbank.assen@sns.nl of bel 06-21325818.