AMDG geeft meerdere buitenconcerten in het dorp Beilen

Beilen - Muziekvereniging AMDG Beilen geeft op 3 en 8 juli buitenconcerten in verschillende buurten in Beilen. Tijdens deze gratis toegankelijk optredens laten de malletband en de fanfare horen en zien wat zij in haar mars hebben. Publiek is welkom.

Woensdagavond 3 juli is het buitenconcert van de malletband in de wijk Nagtegael op het grasveld bij de Braamlaan. Het concert begint 19.45 uur. Het buitenconcert wordt in samenwerking met de buurtvereniging gehouden.

Maandagavond 8 juli geeft de A-fanfare twee buurtconcerten in de wijken Noordveen en Plattenkamp. Om 19.15 uur beginnen de muzikanten op het grasveld bij de Papenkamp/Ronskamp met een concert. Vervolgens laten zij vanaf 20.30 uur in de wijk Noordveen nogmaals van zich horen. Deze concerten worden gehouden samen met de buurtverenigingen De Hennekampen en De Zoppers.

Regen?

De instrumenten kunnen niet tegen regen. Mocht het regenen op 3 of 8 juli dan kunnen de buitenconcerten niet doorgaan. Maar dan spelen de malletband en fanfare wel in het eigen clubgebouw De Notenkraker, Noordveen 21 in Beilen. Ook daar is publiek van harte welkom.