Westerbork trekt als startplaats Fiets4Daagse weer meer deelnemers

De vooruitzichten voor de 54e Drentse Fiets4Daagse van 16 tot en met 19 juli lijken goed. Hoewel het weer nog niet te voorspellen is hebben zich al meer deelnemers ingeschreven voor de startplaats Westerbork dan voorgaande jaren. Het programma onderweg en in het dorp liegt er ook niet om.

Ook is er weer veel tijd en energie gestoken om prachtige routes te maken, uiteraard weer anders dan de voorgaande jaren.

Westerbork is alweer voor de achtste keer startplaats van de Fiets4Daagse en het vaste team raakt steeds meer bedreven om er ieder jaar weer vier prachtige dagen van te maken.

Ook zijn er steeds meer deelnemers die 1, 2 of 3 dagen fietsen in plaats van vier. Ook als iemand maar één dag tijd heeft om mee te doen, dan is dat dus mogelijk. Op www.fiets4daagse.nl staan de routes per dag aangegeven. Want ook op basis van de routes kan er natuurlijk gekozen worden welke dag/dagen iemand het leukst lijkt om mee te doen.

Voorinschrijven

Om deelnemers te stimuleren zich van te voren aan te melden heeft de organisatie een paar leuke prijzen die verloot worden onder de voorinschrijvers. Zo worden twee keer twee kaarten weggegeven voor het theaterspektakel Mammoet, wordt er een familie blij gemaakt met een dagje gratis spel The Nature Game op het Dwingelderveld en wordt een gratis verblijf weggegeven op Landgoed de Börkerheide in Westerbork tijdens de Fiets4Daagse in 2020.

Tijdens het Preuvenement op woensdag 17 juli worden de winnaars bekendgemaakt.

Op www.fiets4daagse.nl staat het programma van Westerbork en kunt u zich inschrijven.