Gezellig dagje uit voor senioren

Beilen/Schoonoord - De vijfde editie van de Drentse Seniorendag is een feit. Op woensdag 28 augustus is iedereen vanaf 10.00 uur weer welkom in de feesttent op het terrein van het Openluchtmuseum Ellert en Brammert te Schoonoord. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Egbert Jan Catering in Beilen.

Dit jaar treedt ‘s ochtends cabaretier Ken Besuijen (dé Wim Sonneveld imitator) op en ‘s middags is er een muzikaal programma met Henk Wijngaard, Jeffrey Kuipers, kinderkoor Ozewiezewoze en een Mystery Guest band. De organisatie heef hoge verwachtingen van deze band, zij moeten laten zien dat zij een fantastisch feest kunnen maken waarover nog lang nagepraat zal worden.

Als vanouds is er rond het middaguur een uitgebreid drie gangen diner en de bezoekers krijgen gedurende de gehele dag diverse hapjes en drankjes. Het is gelukt (mede dankzij de optredende artiesten) om de entreeprijs wederom laag te houden. Toegangskaarten zijn af te halen bij de vestigingen van MobiVit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen en bij Egbert Jan Catering in Beilen. Er is plaats voor maximaal 750 mensen.

www.drentseseniorendag.nl