Canada en de VS bereizen met klein of grote camper

Beilen - Bij reisbureau VakantieXperts aan de Raadhuisstraat staat vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur een grote camper van Fraserway, type MH Large of ook wel C-Large. Je kunt deze van binnen bekijken en ervaren van welke gemakken dit soort huidige campers is voorzien.

Het is een van de vele type campers waarmee je Canada of de VS kan ontdekken op een vakantietrip, want deze landen vormen het thema van deze infodag bij VakantieXperts.

Klein of XL

Anita Hoogenberg, eigenaar van het reisbureau is enthousiast over het aanbod van verschillende reisorganisaties dat je bij VakantieXperts aantreft: ‘Er zijn veel mensen die met een camper deze landen willen ontdekken en het is de manier om een land te beleven. Je kunt deze camper met je B-rijbewijs rijden en nu kun je zien wat dat inhoudt. Je kunt ook kiezen voor een kleinere, een grotere XL of een 4X4 met een tent erop. Je kan het individueel, met je familie of in een groep doen.’

De mogelijkheden zijn legio en Anita en haar team kunnen je precies vertellen wat er kan. Vrijdag zullen ook enkele lokale ondernemers present zijn met producten die gerelateerd zijn aan dit thema.