Oplossing voor tijdelijke opslag in Smilde

Smilde - Voor professionals, ZZP-ers en particulieren komt zeer binnenkort een opslagruimte in Smilde. Geschikt om spullen te stallen die men thuis niet meer kwijt kan vanwege uitbreiding in werkzaamheden, voorraad of verhuizing.

N.M. Bouwknecht Vastgoed B.V. bouwt momenteel een bedrijfsverzamelgebouw in Smilde met 32 kleinere units en 16 grote units met als oogmerk: luxe hoogwaardige afwerking, zeer duurzaam, compleet, klantvriendelijk, maar vooral heel toegankelijk en goedkoop.

Fatsoenlijk onderkomen

Directeur Nico Bouwknecht weet als ervaren ondernemer dat kosten een ondernemer vaak enorm parten kunnen spelen: ‘Aan ondernemers worden vandaag de dag door overheid en banken zoveel onzinnige eisen gesteld via regelgeving, dat huisvesting steeds lastiger wordt. Simpelweg omdat het resterende geld wat de ondernemer dan nog besteden kan niet meer voldoende is om een fatsoenlijk onderkomen te verkrijgen om haar spullen te stallen’. Hij vindt dat nieuwe en kleine ondernemers bij de basis al geholpen moeten worden om zo te kunnen ontwikkelen en groeien zodat ze zelfstandig hun broek kunnen ophouden in de toekomst.

Vijf weken

‘Overheid, gemeente en banken stimuleren dat allerminst, dus begin ik zelf maar met een voorzet. Ook particulieren hebben bij een verhuizing of kleiner wonen vaak moeite om een tijdelijke en goedkope opslag te vinden die ook kort gebruikt kan worden. Nog een week of vijf en dan zijn we denk ik wel klaar,’ aldus Nico.

Camera's

De stalling op industrieterrein Leemdijk, is voorzien van diefstalwerend LED-licht tijdens avond- en nachtelijke uren met tien camera’s, wifi-zone, toiletruimtes, watertappunten, stroompunten per unit. Daarbij een ruime parkeermogelijkheid en rangeerruimte rondom, zodat niemand op elkaar hoeft te wachten. De ideale 32 kleine verhuurunits zijn overdekt, zodat laden en lossen bij (particuliere) verhuizingen altijd droog verloopt. Bij de 16 grote units kan de klant zelfs zo naar binnen rijden met auto en aanhanger. Het bouwverloop is met foto’s te volgen op de site.

www.StallingOpslagSmilde.nl