Kapsalon De Kapschuur heropent

Westerbork - Er is veel tijd en energie ingestoken en 1 juli is het zover. Dan heropent Margreet Booij haar kapsalon De Kapschuur op de nieuwe locatie aan de Elperstraat 1 waar ze ook woont.

Maar op zaterdag 29 juni (15.30-17.30 uur) is het eerst Open Huis en kun je alvast zien hoe het geworden is, meldt Margreet trots in haar salon die bijna toonbaar is: ‘Alles is nieuw, maar het huiskamersfeertje is gebleven met de vertrouwde filterkoffie. Die gezelligheid, het sfeertje van ons kent ons moest blijven. De mensen moeten zich hier thuis voelen.’

Omgang met klanten

Die entourage is voor Margreet een must: ‘Het mooie van een kleine kapsalon is de echte persoonlijke aandacht. Je leert de mensen echt kennen. Die omgang vind ik geweldig.’ En zij niet alleen, want Margreet heeft veel vaste klanten, lokaal en uit de hele regio, die al jaren bij haar komen. Dan doe je het blijkbaar goed.

De Kapschuur is van dinsdag tot met zaterdag geopend. Het gaat op afspraak. Ook kun je er op de dinsdag- en donderdagavond terecht van 19.30 tot 21.30 uur.

Tto zes weken na de opening heeft Margreet een aanbieding met 50% korting op de aanschaf van een haarverzorgings/stylingprodukt.

www.kapsalondekapschuur.nl