TT-gangers kunnen nu ook terecht op camping Paasloo: 'We hebben er nu al veel lol aan'

TT-gangers die nog een plekje zoeken op een camping kunnen sinds deze week ook terecht bij de TT camping Paasloo aan de Eekhoutswijk 8. Een plek die vrij dicht bij het circuit ligt en ook daarom al een ideale locatie is.

Het idee om zo’n camping te beginnen ontstond vorig jaar vertelt Ron de Weerd, eigenaar van deze kampeerplek naast zijn boerderij met 90 plekken waar zo’n 350 motorliefhebbers terecht kunnen.

,,We zaten vorig jaar om de tafel en toen ontstond het idee en nu is het dan zover. We zijn zelf al jaren trouwe TT-gangers en nu staan we als het ware aan de andere kant. We hebben al aanvragen uit Duitsland, Frankrijk, Brabant en de rest van Nederland. Er hebben nu al dik honderd mensen gereserveerd en de rest zal de komende dagen wel volgen. Er is nog plek. Het gaat de goede kant op en als het bevalt, blijven we het doen. We hebben een vergunning voor tien jaar.''

Overkapping

Ron wordt bijgestaan door zijn vrouw Hanneke en zijn companen Almar en Albert en het ziet er al uitnodigend uit met een enorme overkapping die de centrale plek vormt waar je wat kan drinken en eventueel de TT-training/race kan bekijken. Verder staat er een mobiel sanitairgebouw met gescheiden plekken voor mannen en vrouwen.

Bijkomend voordeel van de plek, aldus Ron: ,,Na afloop worden de motorrijders langs de Eekhoutswijk geleid en hier kun je dan mooi alles voorbij zien komen."

Ron en zijn maten hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken: ,,We hebben er nu al veel lol aan en het kan niet anders dan een succes worden."