Open huis bij Fotostudio Erik Buist

Westerbork - Fotostudio Erik Buist Fotografie houdt van 3 tot en met 6 juli open huis. Tijdens deze dagen is iedereen van harte welkom om, onder het genot van een kopje koffie, een kijkje te nemen in deze volledig nieuw gebouwde studio aan de Hoofdstraat 49 in Westerbork. De openingstijden tijdens deze dagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur.

Erik Buist is in mei 2017 afgestudeerd als vakfotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn. In zijn studio kunnen bezoekers terecht voor portretfotografie, fotoshoot met partner of het hele gezin, pasfoto’s, profielfoto’s voor social media, productfotografie en nog veel meer op het gebied van fotografie. Zo kan ook een basiscursus fotografie gevolgd worden om de camera goed te leren kennen. Maar niet alleen in de studio zijn er mogelijkheden, ook foto-shoots op locatie zijn mogelijk. Op een mooie dag gefotografeerd worden in de fraaie natuur die in Midden-Drenthe ruimschoots te vinden is, behoort tot de mogelijkheden, net als bedrijfsfotografie voor bijvoorbeeld een nieuwe website. Tijdens de open dagen legt Buist bezoekers uit wat de mogelijkheden zijn in de fotostudio en daarbuiten.

Erik ontmoet op deze dagen graag veel belangstellenden, die bovendien kans maken op een fotoshoot als ze hun gegevens achterlaten. Wie interesse heeft in één van de diensten van de fotostudio, kan meteen een afspraak maken met Erik Buist. Op de open dagen is het overigens niet mogelijk om gefotografeerd te worden.