Hoofdsponsors Bourgondisch Beilen 2019 weer vastgelegd

Beilen - De trouwe hoofdsponsors Jumbo Mulder en Segafredo laten wederom hun sympathie voor Bourgondisch Beilen blijken. ‘Wij zijn trots op de steun van deze sponsors van het eerste uur’, aldus Allard Hingstman, voorzitter van de stuurgroep Bourgondisch Beilen.

Dit jaar staat Bourgondisch Beilen, dat gehouden wordt op 16 augustus, in het teken van Jamaica. Er doen weer twaalf restaurants uit de regio mee die de uitdaging aangaan om de inspiratie van Jamaica om te zetten in twee ‘signature dishes’.

Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang en het vinden van sponsors en vrijwilligers is daar een belangrijk onderdeel van. ‘Zonder hen kunnen wij Bourgondisch Beilen niet organiseren’, aldus Leo Hummel, die de sponsoring van de stuurgroep verzorgt.

Wat betreft entertainment wordt er uitgepakt met een optreden van The Night Flight. De band treedt vrijdagavond vanaf 21.00 uur op. Tijdens het culinaire gedeelte, tot 21.00 uur, is er ook reggae-muziek van de band Offshore & Vince Irie, bekend van The Voice of Holland. Verder is DJ Tin Wish Tin aanwezig om reggae-plaatjes te draaien.

Andere activiteiten

Op zaterdag is er de vertrouwde pubquiz, met als afsluiting DJ Michelangelo en op zondagochtend wordt de kerkdienst gehouden.

Bourgondisch Beilen vindt plaats op het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Beilen en begint om 15.00 uur.