Arjen Lomulder wint het Zuidenveld

Stroomruiter Arjen Lomulder presteerde uitstekend tijdens het Zuidenveld concours. Hij reed in de klasse M naar winst, nadat hij vorige week tijdens de Almelose Ruiterdagen in de klasse M al keurig vierde werd.

Voor het derde jaar op rij wist deze combinatie een rubriek op hun naam te schrijven tijdens het Zuidenveld concours. Twee jaar geleden won hij al in Dalen en vorig jaar het L in Sleen.

Alet de Hoop reed met Hurricane Hill in de M2 dressuur en won (180,5).

Woensdag reden Sammy en Tycho Hatzmann een springwedstrijd in Exloo. Sammy werd met met Ukkie in de B cat. E eerste met 80 stijlpunten. Tycho Hatzmann met Ventje bleef in de L cat. D foutloos en werd tweede. Jarno Boer reed met zijn pony Goldie donderdag in Noord-Sleen en won in de B dressuur met 191 punten.

De menlessen bij De Stroomruiters pakken voor Sonja van Rijn met haar Rebel goed uit. Zij wonnen verleden weekend hun eerste officiële menwedstrijd in de klasse B dressuur (197,5). In de tweede proef werden ze derde (192). Naast menlessen die op de donderdagavond worden verzorgd kunnen mennende leden ook vrij trainen met hun aanspanning op een aantal dagdelen in de week.