Oog in oog met kabouters en speelplezier bij gratis rondrit voor minima door Drenthe

Een spontane actie, waarbij caravanclub Nederland en de Citroën- en Saabclub de handen ineenslaan: een gratis vakantiedag voor kinderen van ouders die weinig te besteden hebben.

Attracties en kabouters

In de mooiste Saabs en Citroëns worden de kinderen op zaterdag 7 september rondgereden door Drenthe. De tocht begint bij het gemeentehuis in Exloo en gaat vervolgens door naar attractiepark Drouwenerzand in Drouwen, waar de kinderen mogen spelen.

De volgende stop is een bezoekje aan de kabouters, trollen en exotische dieren bij Kabouterland Exloo. Aan eten en drinken onderweg is ook gedacht.

Gratis tocht

,,Het is spontaan opgezet", vertelt Jan Riemeijer van de Caravanclub. ,,We willen iets doen voor kinderen die niet op vakantie kunnen." De drie clubs hebben contact gezocht met gemeenten en sponsors, samen kunnen ze het programma kosteloos aanbieden.

Voor de tocht zijn 75 plekken beschikbaar. Aanmelden of extra informatie? Mail naar info@caravanclubnederland.nl. Aanmelden kan tot half augustus, de tocht gaat alleen door bij voldoende deelname.