Mooie prestaties door leden van de Stroomruiters

Over twee weken worden de Drentse Kampioenschappen dressuur verreden in Exloo. In aanloop naar de kampioenschappen worden door leden van De Stroomruiters al mooie resultaten geboekt.

Linda Jansen behaalde met Topgun in de L1 dressuur een tweede prijs met 198,5 punten en een derde prijs met 184 punten. Jessy Jansen met Dempsy Django won in de B dressuur met 194 punten de tweede prijs.

Weer een week later zijn de Drentse kampioenschappen springen en ook daar hopen De Stroomruiters nog succes te behalen. Linda Jansen met Topgun won in Exloo met Topgun zowel de klasse BB als B met twee foutloze parcoursen en voor de stijl 75 (BB) en 80 (B) punten.

Kyra Hingstman kwam met haar nieuwe pony Sofia Loren zaterdag aan de start in Vriezenveen. Ze reed daar twee dressuurproeven in het L2 categorie categorie D/E. Met een prachtige score van 227,5 punten (75,83%) en 207 punten (69%) was ze zeer tevreden en won beide proeven.

Een dag later reed Indy Hingstman met haar pony Job twee dressuurproeven in Exloo. Indy kwam tot een keurige score van 205 punten (68,33%) en 193,5 punten ( 64,5%) Hiermee werd ze tweede en derde. Lisette Blom sprong met Harley LB in Gieterveen. In de klasse B reed Lisette twee foutloze parcoursen en werd derde en vierde.