VKW houdt Turfsteker zeven tegen zeven toernooi

Westerbork - Jaarlijks houdt VKW op de zaterdag van de Nacht van Bork het Turfsteker zeven tegen zeven (7x7) toernooi. Op zaterdag 24 augustus is het weer zover en spelen in toernooivorm meerdere teams tegen elkaar waarbij sportiviteit en plezier voorop staan.

Het 7x7 voetbal voor (oudere) senioren heeft inmiddels een vaste plek veroverd bij veel voetbalverenigingen, ook in Midden Drenthe. Aan deze editie doen deze dag onder andere VKW, FIT Boys, Beilen en Witteveense Boys mee. Verder komen er teams uit heel Nederland, dus met recht is dit een nationaal toernooi.

Het betreft een lustrum want dit toernooi wordt voor de vijfde keer gehouden. De verwachting is dat er ditmaal een record aantal deelnemers is van 16 teams. Het toernooi is de hele dag en dus is er volop gelegenheid de helden van het verleden (en nu) aan het werk te zien.

Na afloop is er live muziek en een BBQ, onder het genot van een drankje kan worden nagenoten van het voetbal.

Er is nog plaats voor een beperkt aantal teams, geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Arie van der Vlist, 06-39588462 of een mail sturen naar bestuur@vkwvoetbal.nl.