5e Turfsteker 7 tegen 7 toernooi groot succes

Westerbork - Het 7 tegen 7 voetbal voor senioren heeft inmiddels een vaste plek veroverd bij veel voetbal verenigingen, zo ook bij VKW.

Afgelopen zaterdag was de 5e editie van het Turfsteker 7 tegen 7 toernooi op sportpark de perkenslag bij VKW. Onder geweldige omstandigheden werd er sportief gestreden om de overwinning. Winnaar werd Team Regio Bank uit Westerbork. Door de scheidsrechter werd Fit Boys aangewezen als het sportiefste team.

Met 11 deelnemende teams werd er s 'morgens gestart in 2 poules van 4 teams en 1 poule met 3 teams. Na de middag werden de nr's 1, 2, 3 en 4 van de verschillende poules bij elkaar ingedeeld en werd er op sportieve wijze gestreden om de prijzen. Uiteindelijk was het de Regio Bank uit Westerbork dat ongeslagen de hoofdprijs in de wacht wist te slepen. Dat dit toernooi als belangrijke pijler gezelligheid heeft bleek na afloop. Er werd nog lang en gezellig nagepraat onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek van de huisartiesten. Vanwege het succes is er nu reeds besloten volgend jaar de 6e editie te organiseren zoals gewoonlijk op de dag van de nacht van Westerbork.