Lionsclub Westerbork houdt wijnproeverij ten bate van Voedselbank

Westerbork - Lionsclub Westerbork houdt vrijdag 13 september een wijnproeverij waarvan de culinaire begeleiding door café-restaurant Diggels wordt verzorgd. De wijnen zijn tijdens en na afloop van het evenement direct leverbaar of te bestellen. De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar kinderen van de voedselbank Midden Drenthe.

Ook onze gemeente telt een aanzienlijk aantal gezinnen die weinig tot geen geld hebben om hun kinderen te laten sporten of nieuwe kleding voor ze te kopen. Zij moeten het vaak doen met tweedehands spullen. De Lionsclub zet zich in om er voor te zorgen dat deze groep kinderen een of twee keer per jaar in staat is nieuwe schoenen, jassen of andere noodzakelijkheden aan te schaffen. Meer informatie: www.kinderenvandevoedselbank.nl.

Stefanuskerk

De Lionsclub organiseert dit evenement voor de tweede keer in de Stefanuskerk van 17.00 tot 21.00. U kunt kennismaken met diverse rode en witte wijnen, waarbij per wijn een passend gerechtje wordt geserveerd. De avond heeft een feestelijk karakter met live achtergrondmuziek en een fraaie aankleding. Tijdens deze avond is er een vinoloog aanwezig.

De wijnen met bijpassende gerechtjes zijn verkrijgbaar voor een entreeprijs van € 15,= p.p. Kaarten kunt u bestellen bij Diggels of via de Lionsclub Westerbork.