Yoga de Kern groeit uit tot spiritueel centrum

Beilen - Sinds 1 maart is Yoga de Kern gevestigd op de Hanekampen 16 in Beilen. In het afgelopen jaar is gebleken dat er steeds meer andere activiteiten plaatsvinden naast de reguliere hatha yogalessen. Deze activiteiten hebben te maken met gezondheid, groei en bewustwording. Je kunt hierbij denken aan lezingen, workshops en cursussen.

Voor het najaar staan er weer interessante dingen op het programma. Onder andere een lezing over homeopathie, een cursus buikdansen en bellyfit, yin yoga workshop en nog veel meer.

Naast de gewone hatha yogalessen, start Yoga de Kern ook met een andere yogavorm. Nl Yoga vanuit het Hart, dit is een yogavorm waarbij je contact maakt met de energetische stroming in je lichaam, meer dan bij de hatha yoga. Op de donderdagochtend blijft de rustige yoga staan.

Eigenaar/yogadocent Marlou Tillie: ‘Verder blijft de yoga voor mij een dagelijks proces waarbij het streven is naar onthechting, eenvoud en zuiverheid. Tijdens de yogalessen werk ik steeds met een thema en hoop ik mensen te kunnen inspireren in dit mooie avontuurlijke proces.’

Meer informatie staat op de site www.yogadekern.nl of bel Marlou: 06 25225883.