Activiteiten Torenruiters

Smilde - Mariska Hoeks van de Torenruiters reed met Zo Apart een dressuurwedstrijd in Hoogersmilde. In de klasse M1 behaalde de combinatie 171 en 184 punten wat genoeg was voor een winstpunt.

Manon Smit deed met Evita mee met een springwedstrijd in Noord-Sleen. In de klasse B reed ze een foutloos parcours. Voor de stijl ontvingen ze 77 punten wat goed was voor een 1 e prijs. Deze combinaties maken zich op voor de opengestelde onderlinge wedstrijden die de Torenruiters in Smilde organiseren.

Zaterdag 14 september kunnen de paarden en pony’s zich opgeven voor de dressuur klasse Bixie tot en met M dressuur. Zondag 15 september is er een opengestelde springwedstrijd voor de klasse BB tot en met Z. De wedstrijden zijn voor leden en niet-leden. Voor de leden tellen deze wedstrijden mee voor het clubkampioenschap. Opgave kan via www.startlijsten.nl

De Torenruiters organiseren ook lessen. Wie interesse heeft kan gerust komen kijken tijdens de wedstrijden en informeren naar de mogelijkheden of mail voor meer informatie naar lr-pcdetorenruiters@live.nl.