FIT Boys trapt seizoen af met 2 oefenwedstrijden

Beilen - De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe speelde zaterdag 24 augustus de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen HTC uit Zwolle.

De eerste helft had HTC het betere van het spel en kwam op een 0 – 2 voorsprong. Nog voor de rust maakte Stefan Eefting de 1 – 2. Na de rust had FIT Boys de overhand en was het conditioneel net even beter in de verzengende hitte op het kunstgrasveld van Sportpark Noord-West. Na twee identieke aanvallen, steekbal Ewin Dam op Stefan Eefting, scoorde Stefan de 2 – 2 en 3 – 2 en dat was ook de eindstand.

Woensdag 28 augustus ging FIT Boys in Boyl op bezoek bij 3 e klasser zondag Trinitas. Hier was FIT Boys de 1 e helft de iets betere ploeg, al maakte Trinitas gretig gebruik van de geboden ruimte achterin. Toch was het FIT Boys dat op 1 – 0 kwam en weer was het Stefan Eefting, de topscoorder van de voorbereiding, die hem maakte. De tweede helft was slordig van FIT Boys-kant en terecht kwam Trinitas, overigens na een foutje achterin, op 1 – 1. Dat was ook de eindstand.

Woensdag 4 september om 20:00 uur speelt FIT Boys in Assen een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot Achilles 1894 zaterdag. Zaterdag 7 september om 14:30 uur is de 1 e bekerwedstrijd thuis op Sportpark Noord-West tegen BATO.