Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen voetballen bij de FIT Boys Bengels

Beilen De tijd dat de jeugd pas met 6 of 8 jaar kon gaan voetballen ligt achter ons. Bij FIT Boys kunnen kinderen sinds jaar en dag al op 4 jarige leeftijd in een ontspannen sfeer kennismaken met voetbal.

Trainers Aljon Stahlmecke en Arjan Schepel trainen De Bengels. Vorig seizoen zijn diverse Bengels gedurende en aan het einde van het seizoen doorgestroomd naar de JO9 (de F-pupillen).

FIT Boys wil graag iedereen laten sporten, jong en oud. In de zaal en op het veld, 11 tegen 11 en 7 tegen 7. Maar ook zeker de jongste jeugd, want bewegen en sporten is goed. De trainers Aljon en Arjan maken het gezellig en zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de groep. Tikkertje doen, veel met de bal en natuurlijk partijtje. En het kost helemaal niets.

De Bengels hebben heel veel plezier. Wil jij ook komen, vraag het je ouders! Lijkt het u/jou iets voor je zoon of dochter, zoek dan contact per mail: bengels@fitboys.nl. De trainingen beginnen woensdag 11 september weer en zijn elke woensdag van 15.00 tot 16.00 uur op Sportpark Noord-West.