Thema-avond woningmarkt: 'Is dit het moment'

Beilen/Westerbork - ‘Is dit het moment?’ Groenhout Makelaars Midden-Drenthe gaat in op deze vraag tijdens een thema-avond over de huidige woningmarkt op woensdag 18 september.

Wanneer uw woning niet meer bij uw levensfase of woonwensen past, dan staat u voor een moeilijke keuze. Gaat u verhuizen of toch verbouwen? De woningmarkt is momenteel volop in beweging, maar ervaart u dit als een kans of juist als een bedreiging?

‘Welkom in de wereld van de makelaardij,’ zegt Richard Zwiers van Groenhout Makelaars Midden-Drenthe met een glimlach. ‘Geen enkele woonsituatie is gelijk, elke situatie vraagt opnieuw om maatwerk en juist daar zijn wij goed in!’

Groenhout Makelaars Midden-Drenthe houdt samen met een deskundige van de NVM, een hypotheekspecialist en een bouwkundig adviseur een avond waar meerdere vraagstukken betreffende wonen en woonwensen aan bod komen. Een deskundige van de NVM verzorgt een presentatie waarbij aanwezigen bijgepraat worden over de huidige woningmarkt in de gemeente Midden-Drenthe. Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om de aanwezige makelaars, specialisten en adviseurs vragen te stellen. Ook benieuwd? Iedereen is van harte welkom op woensdag 18 september om 19:00 uur in Brasserie Diggels in Westerbork.

Vooraf opgeven is gewenst bij Groenhout Makelaars Midden-Drenthe, telefonisch te bereiken op 0593-232121 of per mail: midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl.