Green Planet is partner in klimaatcampagne

Pesse - De rijksoverheid is deze week begonnen met de campagne ‘Iedereen doet WAT’. Het doel van deze campagne is mensen te helpen om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. Green Planet Pesse is een van de aangesloten partners die helpt op een laagdrempelige manier WAT te doen.

De langdurige campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen. Voor veel burgers is het namelijk niet de vraag of ze iets voor het klimaat kunnen doen, maar wat ze kunnen doen.

‘Iedereen doet WAT’ maakt het concreet: neem bijvoorbeeld een keertje de trein naar je werk in plaats van de auto, bespaar energie met radiatorfolie, of koop bewust je eten in, zodat je minder verspilt. Of maak een volgende stap met het energiezuinig maken van je huis, door de vloer of muren te isoleren of zonnepanelen te nemen.

Green Planet is één van de bedrijven die hierin de samenwerking met rijksoverheid is aangegaan, aangezien de campagne geheel aansluit bij de missie van het bedrijf. Onder hun motto ‘Today for tomorrow’ helpen zij de consument om simpel een bijdrage te leveren via een aantal acties met hun (low-emission) groene brandstof, gratis bandenspanning check, snelladen terwijl je gratis flexwerkt en zijn zij de samenwerking met WB Autoservice aangegaan om de aanschaf van een auto op CNG/GroenGas nog aantrekkelijker te maken door middel van gratis brandstof.