Interieur- en stylingdagen bij Stoer in Wonen

Industrieel en landelijk design, tentoongesteld in een stoer en sfeervol ingerichte showroom. Dat maakt een bezoek aan Stoer in Wonen meer dan de moeite waard. En omdat het assortiment meubels en accessoires regelmatig wordt uitgebreid en aangepast aan de wensen van de klanten valt er steeds weer iets nieuws te ontdekken. Komend weekend zijn er interieur en stylingdagen bij Stoer in Wonen.

Stoer in Wonen in Hoogersmilde heeft een brede collectie meubelen, woonaccessoires en verlichting. Daarnaast produceren de zussen Herma en Ina meubelen op maat in hun eigen werkplaats. Heb je een eigen idee of ontwerp, kom gezellig langs, dan kijken ze samen met jou naar de mogelijkheden. Herma en Ina produceren vooral meubels van nieuw en gebruikt steigerhout. Maar ook meubels van eiken- of mangohout behoren tot de mogelijkheden.

Is het tijd voor een andere sfeer in huis, of ga je binnenkort verhuizen? Vind je het lastig keuzes te maken? Of wil je jouw inrichting veranderen, maar weet je niet hoe je de ruimte het beste kan benutten? De dames van Stoer in Wonen kunnen hier ook over adviseren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak gezellig een afspraak met de interieurstyliste.

Op de interieur- en stylingdagen, op vrijdag 20 en zaterdag 21 september, kan je gratis speeddaten met styliste Judith Spaai. Maak om teleurstelling te voorkomen wel even een afspraak. Kijk voor meer informatie over de interieur en styling dagen even op www.stoerinwonen.nl.