Vitalia bestaat tien jaar

Westerbork Tien jaar geleden op 4 oktober opende Renate van Dop haar salon Vitalia Beauty, beginnend in een hotelkamer van Abdij de Westerburcht. Ondanks de moeilijke start vanwege de crisis en het overlijden van haar moeder heeft ze het bedrijf tot iets moois weten te maken.

In het ondernemingsplan had Van Dop als wens beschreven om haar salon binnen 5 jaar uit te breiden naar een wellnesscentrum, deze droom werd al werkelijkheid binnen 4 jaar. Vitalia Beauty kreeg haar eigen pand en werd Vitalia Beauty & Wellness. In de afgelopen jaren zijn hier meer dan vijftig stagiaires opgeleid, en kreeg Vitalia een nominatie voor beste leerbedrijf.

Floaten

Vorig jaar werd het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout(magnesium) water oftewel floaten geïntroduceerd, en kon ook deze toegevoegd worden aan de naam. De echtgenoot van Van Dop speelt ook een belangrijke rol binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat Vitalia altijd goed op de kaart staat en goed vindbaar is. Naast de beauty behandelingen, massages, hammam, sauna en floaten heeft ze nog een wens om het cirkeltje compleet te maken… maar deze houdt ze nog even voor haarzelf.