Salon CareFull breidt assortiment uit

Salon Carefull heeft haar assortiment uitgebreid met een nieuwe behandeling, PMU. De schoonheidssalon heeft sinds de verhuizing in 2017 naar de Hekstraat in Beilen niet stil gezeten. Per 2019 beschikt de salon over een extra behandelruimte waardoor het team nu drie mensen tegelijk in kan plannen.

Eigenaresse Sharon Jones: “Vanwege een overvolle agenda hebben we de stap genomen ook de achterkant van het pand bij de salon te betrekken, hier ben ik uiteraard trots op.”

Naast schoonheids-, huid verbeterende en manicure behandelingen, kunnen klanten per oktober ook terecht in de salon voor permanente make-up. Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de huid. Er zijn twee verschillende techtnieken waarvoor bij de salon een afspraak ingepland kan worden, namelijk de poedertechniek en Microblading. “Er zit zo altijd een methode bij om voor iedereen de perfecte wenkbrauw te creëren, zonder hier dagelijks werk van te hebben. Als je kiest voor permanente make-up heb je hier 3 tot 5 jaar plezier van”.

Kijk voor meer informatie op www.saloncarefull.nl