Leden VKW geven een wervelende show

90 jaar gymnastiekvereniging VKW. Dat was een feestje waard en hoe. Dat gebeurde met een wervelende show, die door middel van toneelstukken aan elkaar werd verweven. De bezoekers in de sporthal werden zaterdagavond getrakteerd op een avond vol variëteit.

De leden en bezoekers gingen terug in de tijd naar 1929. Gedurende de avond werden verschillende tijdszones gepasseerd, via de jaren 70, 80 en ’00 eindigde iedereen in het nu: in 2019.

De show bestond uit klassieke gymnastiekonderdelen. Met een ouderwetse opmars zoals ze vroeger deden, maar ook opzwepende dansen en stoere freerun tricks kwamen voorbij.

En speciaal woord van dank was er richting alle sponsoren en ondernemers die een fantastische verloting opleverden en ook voor het dit jaar opgerichte jeugdbestuur. Met hun nieuwe kijk op zaken werd het een avond om nooit meer te vergeten.

Linda Wolting van VKW is een dag na de show nog enthousiast: ‘De muziek van toen was in het nu verwerkt en zo zagen we dat Singing in the rain naadloos overliep in Little less conversation tijdens een dans die van begin tot einde boeide. De show stond nooit stil en er was door de hele zaal telkens iets te zien. De hele tribune beleefde de laatste act mee toen alle leden voor het laatst op het toneel verschenen. Prachtig om al die trotse koppies beloond te zien door het applaus!’