Veel belangstelling voor vernieuwde Jumbo Mulder

Beilen - Of het nu kwam door nieuwsgierigheid naar de nieuwe winkel, de sympathieke supermarkteigenaar of de gratis bloemen, er was vanmorgen in ieder geval veel belangstelling voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Jumbo Mulder in Beilen.

Om 9.00 uur zou de winkel geopend worden door eigenaar Matthijs Mulder, zijn vrouw en hun twee zoontjes. Ruim voor dat tijdstip stonden er al nieuwsgierige klanten op de parkeerplaats en bij de feestelijk versierde winkel. Ook in de straten rond de supermarkt kon het voorbijgangers niet ontgaan dat Jumbo Mulder iets te vieren had, aan de lantaarnpalen waren trossen gele ballonnen bevestigd.

Dank

Mulder sprak in de winkel eerst zijn collega’s toe en kwam daarna naar buiten om de klanten welkom te heten. Hij bedankte bovendien de vele mensen die de verbouwing mogelijk hadden gemaakt, waaronder Jumbo en talloze lokale bedrijven, maar ook zijn ouders en schoonouders die de afgelopen tijd veel op hun kleinkinderen hadden gepast, zodat er flink doorgewerkt kon worden. Met een klap op een knop opende Mulder de supermarkt officieel waarna de medewerkers slingers in de lucht schoten.

Foodcafé en vers

Daarna verdrongen mensen zich bij de ingang, waar Matthijs en zijn gezin zelf de eerste hondervijftig bezoekers verwelkomden met een bos bloemen. Een opvallende verandering in de winkel is de toevoeging van een foodcafé, waar klanten onder meer kunnen genieten van koffie en verse broodjes. Mulder: ‘Verse producten zijn na de verbouwing nog belangrijker in onze winkel. De afdeling voor groente en fruit is een stuk groter geworden en we hebben een prachtige afdeling met vers gebak.’