Witteveense Boys produceert een zevenklapper

Witteveen - Wellicht niet helemaal verwacht van tevoren, maar het werd met hard werken een eclatante en dik verdiende overwinning. GKC werd zondagmiddag in Witteveen getrakteerd op een zevenklapper: 7-0.

GKC wordt getraind door de Wittevener Cees Huizing, die de afgelopen drie jaar de Boys onder zijn hoede had. GKC en Witteveen hadden vooraf evenveel punten, dus alle ingrediënten waren aanwezig om een spannende pot voetbal te verwachten. GKC kwam met de bus en was van plan om na de wedstrijd nog even gezellig na te zitten in Witteveen.

De uitstekend leidende scheidsrechter floot om 14.00 uur af en na een paar minuten kopte Tim van Brouwershaven de eerste goal van de middag netjes binnen: 1-0. De voorzet kwam van keeper Hooijer, die voor de verandering rechtsbuiten speelde, terwijl Nick Woering het doel schoon moest houden. Niet veel later kreeg dezelfde Brouwershaven een vrije trap die hij strak in de verre hoek binnenschoot: 2-0. GKC probeerde het wel, maar had moeite met het sterke middenveld van de Boys en ondervond wat pech in de afronding. De thuisploeg wist het net wel te vinden. Bob Seele maakte een “Madjer” en een kopbal, Tobias Hofstede passeerde de keeper en Tim van Brouwershaven legde er nog twee in. Einduitslag 7-0 en dat was niet geflatteerd.

Witteveense Boys staat nu derde op de ranglijst.