Vitesse huldigt drie kampioenteams

Beilen - Korfbalvereniging Vitesse uit Beilen zette verleden week enkele kampioenteams in het zonnetje. B1, A2 en het Midweekteam waren de beste.

B1 wist in de voorlaatste wedstrijd al dat ze niet meer te verslaan waren. Toch was de vreugde er niet minder om tijdens de huldiging. Op de foto staan (achter) Mark Zemering, Pepijn Koobs, Coach Rudi Kerkhove en Gijs Nordholt. Zittend: Mandy ten Buur, Jeske Nordholt, Danique van Kesteren, Anouk Bouwers, Marieke ter Braak en Ilse Kerkhove.
In een zinderende slotwedstrijd werd ook A2 kampioen. Op de foto staan (achter) Suzanne Orie, Coach Jeroen Stobbe, Jarno Booiman. Voor: Hannah Gritter, Marissa ten Kate, Isa Snoeijing, Jara Stobbe, Anouk Bouwers, Silas Rooke, Irem de Jong en Mark Zemering.
DIt jaar is het Vitesse Midweek team opgericht. Hierin zitten onder andere een aantal voormalig selectiespelers die het leuk vinden om af en toe nog een leuk potje te spelen. Dat ze het nog niet verleerd waren, bewees het feit dat ze als eerste einigden in de poule. Zie foto. Wie alle namen weet, kan een leuk prijsje winnen. Stuur de oplossing naar: snelten@home.nl.